Ingrediente:
- 300 gr faina
- 200 gr unt
- 100 gr zahar pudra
- 60 gr ciocolata
- 1 lingurita rasa de praf de copt
- 1 galbenus
- 50 gr migdale/alune/nuci macinate
- 1 lingura cacao
- 1 lingura rom (optional) vanilie
- Decor:
- 1 lingura cacao
- ~ 100 gr cicolata
Preparare:
Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga ciocolata data prinrazatoare cu gauri mici, romul, galbenusul, cacao si nuca macinata, se mixeaza putin cu faina amestecata cu praful de copt la viteza mica.
Se framanta pana devine o bila compacta, se infasureaza in folie de plastic si se tine la frigider 30 de minute.
Se formeaza bastonase cu lungimea de 6-7 cm cu grosimea degetului si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt cu distanta intre ele de 2 cm, se coc 10 minute la 180 gr c.
Le scoateti din tava doar dupa ce se racesc complet, se pudreaza cu cacao si se glazureaza cu ciocolata.
Pofta mare!
Se framanta pana devine o bila compacta, se infasureaza in folie de plastic si se tine la frigider 30 de minute.
Se formeaza bastonase cu lungimea de 6-7 cm cu grosimea degetului si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt cu distanta intre ele de 2 cm, se coc 10 minute la 180 gr c.
Le scoateti din tava doar dupa ce se racesc complet, se pudreaza cu cacao si se glazureaza cu ciocolata.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.