Ingrediente:
- 3 l suc de rosii, fara seminte
- 1 kg ardei gras
- 5-6 buc. ardei iute
- 300 g usturoi
- 5-6 mere, rase
- 5 radacini de hrean
- 5 radacini de patrunjel
- 1-2 legaturi patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- sare grunjoasa
- zahar, dupa gust
- alte condimente, dupa gust
Preparare:
Pregatiti separat, din timp, sucul de rosii. Spalati si curatati de seminte ingredientele. Tocati marunt patrunjelul si mararul verde.
Treceti prin masina de tocat carne, separat, ardeiul gras, cel iute, usturoiul, radacina de hrean si cea de patrunjel.
Fierbeti in sucul de rosii ardeiul gras, cel iute si merele rase, pana la o consistenta medie. Adaugati spre sfarsit si usturoiul, lasandu-l sa fiarba putin si el. Adaugati sare, zahar si alte condimente, dupa gust. Puneti apoi, radacina de hrean, de patrunjel, verdeata tocata si lasati sa mai fiarba 1-2 min.
Treceti prin masina de tocat carne, separat, ardeiul gras, cel iute, usturoiul, radacina de hrean si cea de patrunjel.
Fierbeti in sucul de rosii ardeiul gras, cel iute si merele rase, pana la o consistenta medie. Adaugati spre sfarsit si usturoiul, lasandu-l sa fiarba putin si el. Adaugati sare, zahar si alte condimente, dupa gust. Puneti apoi, radacina de hrean, de patrunjel, verdeata tocata si lasati sa mai fiarba 1-2 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.