Ingrediente:
- 6 kg gogonele
- 2-3 cepe
- 5-6 catei de usturoi
- 6 ardei iuti(optional)
- 2 legaturi frunze de telina
- 1 lingurita seminte de marar
- 6 linguri sare de muraturi
- 12 linguri zahar
- 1 l apa
- 500 ml otet
- 6 aspirine (un plic conservant)
Preparare:
Feliem gogonelele si ardeiul iute. Ceapa o taiem solzisor iar usturoiul il tocam marunt. Tocam si frunzele de telina .Amestecam toate legumele si adaugam aspirina pisata,semintele de marar, sarea si zaharul . Turnam apa rece si otetul.Amestecam totul bine si lasam la macerat 24 de ore.In acest interval avem grija sa mai amestecam de cateva ori in salata.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.