Ingrediente:
- 2 ciolane de curcan afumate
- 6 ciolane afumate mici de porc
- 3 conserve de fasole cannellini gata fierte (cam 800 gr)
- 3 morcovi
- o ceapa si jumatate taiata marunt
- o conserva mare de 1 kg de rosii zdrobite in sos de rosii (crushed tomatoes)
- 2 ardei rosii copti taiati marunt
- o jumatate de ardei galben crud
- foi de dafin
- cimbru
- sare
- piper boabe si macinat
- frunze de patrunjel taiate marunt
- 2 linguri de ulei
Preparare:
Oala cu presiune am umlut-o cu apa ( de asta a iesit ciorba si nu iahnie! ) si ciolane, morcovi, cimbru, piper boabe si am fiert-o cam 45-50 minute.
Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper.
Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci.
Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi.
Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii.
Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel.
Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper.
Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci.
Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi.
Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii.
Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.