BannerFans.com
Blogul oficial - "Retete, E. L." | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare
Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.
Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

vineri, 6 noiembrie 2015

Chiftelute de peste

Ingrediente:

  • 1,5 kg peste mai mic (eu am folosit porcusor,albitura,clen)
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • o capatana usturoi
  • 3 cepe
  • o legatura patrunjel
  • sare,vegeta si piper dupa gust
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Preparare:

Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os.Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os,dupa care se trec prin masina de tocat carne(pe sita mai mica).Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei,dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa ,miezul de paine inmuiat in apa,usturoiul zdrobit ,ouale si patrunjelul .Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare,vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...