Ingrediente:
- crap 2,5 kg
- ceapa 5 buc
- morcov 5 buc
- rosii 6 buc
- 250 ml must alb
- (sau vin. . . eu nu am avut)
- sare
- ulei
- condiment pentru peste Fit-up! de la Kamis
- 5 catei de usturoi
Preparare:
Pestele se curata de solzi si intestine se portioneaza in bucati potrivite apoi se sareaza si condimenteaza;
Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul) dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.
Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul) dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.
Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.