BannerFans.com
Blogul oficial - "Retete, E. L." | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare
Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.
Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

joi, 5 noiembrie 2015

Sos libanez

Ingrediente:

  • Avem nevoie de urmatoarele:
  • 2-3 cesti cu iaurt natural,gros
  • 2 linguri amidon(faina)
  • 3-4 catei de usturoi,zdrobiti
  • 1 lingurita vegeta(sare)
  • 2 linguri marar verde,tocat marunt

Preparare:

Se incalzeste iaurtul 5 min.intr-un vas,la foc foarte mic,amestecand in aceeasi directie,pana se subtiaza.Nu lasati sa fiarba,ci doar sa se incalzeasca si sa se subtieze.
Se iau 2-3 linguri de iaurt cu care se desface amidonul,apoi se toarna inapoi,in vasul de pe foc.
Se adauga in acelasi timp usturoiul zdrobit,mararul tocat si vegeta.
Usturoiul poate fi sotat in foarte putin ulei,inainte,pentru a-si lasa mai bine aroma.
Se lasa pe foc mic,amestecand continuu,pana ce se leaga sosul.
Se ia de pe foc si dupa racorire,se tine la rece(cel mai bine la frigider),cel putin 30 min,.inainte de a fi servit,ca sa se patrunda aromele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...