Ingrediente:
- 350 g fasole
- 3 cepe
- 1 morcov
- 150 ml ulei
- sare
- piper
- o frunza de dafin
Preparare:
Fasolea am pus-o de seara in apa la inmuiat. A doua zi am fiert-o (de doua ori) 10 minute, într-o oală, până s-a format spuma şi am aruncat apa, după care am spalat fasolea cu apă călduţă. Apa aruncată trebuie înlocuită cu altă apă fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Cand a fiert am rasturnat-o intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Cand s-a racit, am pus-o intr-un castron, si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei,putin cate putin .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc.